GOD JUL <3


Juldagen

Sitter här i Sala och degar tur att man har data/ ipod touch annars hade jag dött. Julafton igår då, mycket trevligt och roligt men tjocka släkten. Längtar dock hem lite grann nu när mellandagsrean börjar men jag får nöja mig med Västerås. Inte helt fel det heller. Tur att man fick andra säsongen av Gossip Girl så man har något att glo på. Aja ska till moster snart ni får ha det så bra :) xoxo// E

Heej!

Hej hej, skriver ett litet inlägg från min brorsas dator för att min inte funkar för tillfället.
Idag har jag varit ute på stan med Elena min älskling <3 :P vi har gått runt i affärer och haft super kul synd ba att vi träffas så sällan. kom precis hem nu då och ska lägga mig och titta på nån film, det e ju faktiskt loov!! :D Jag hoppas på att kunna skriva ett till inlägg så snart som möjligt.

kram på er //Monique <3


Dofter

Ja älskar alla typer av dofter, parfymer, krämer, body spalsh etc. Det finns hur mycket olika dofter som helst. Favoriten är självlklart victoria secret när det kommer till krämer speciellt pure seduction. Favoriten när det kommer till parfym är escada de doftar så himla gott det är gaaalet!. Det bästa är att mixa de också för alla är så sööta så det blir en ännu sötare doft som gör att det även håller längre. xoxo// Elena


Oversize

Jag har blivit galen i oversize tröjor. Älskar dem, speciellt stickade de är så mysiga och passar bra till allt i princip. H&M har väldigt snygga och prisvärda. Det är så himla skönt att dra på sig när man fryser eller när man bara ska slänga på sig nått snabbt. Min favorit är stickad oversize med mönstrade leggings och ett par klumpiga kilklackar till. Det är snyggt och vardagligt! xoxo// Elena

The Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit) (Audio)


Lobby

Var på en klubb i helgen som hette Lobby med min kära och nära vänner. Det här var mitt intryck av klubben:


+ Bra musik på båda dansgolven
Öppet länge
Folket var partyglada
Rätt så stora dansgolv

- Otrevlig vakt
Ibland lite väl trångt på dansgolvet
små och få toalleter
Lång kötid för att få komma in

Ensam

Börjar känna mig rätt ensam. Skola och jobb tar över! Ingen pojkvän, kompisarna hinner man knappt se skymten av förutom de i skolan. Hur ska detta sluta? Mindre Jobba? Mindre skola? Mindre leva? All fritid har bara försvunnit. Måste fixa det här på något sätt annars kommer det att sluta dåligt! Vill ju inte leva ett ensamt liv.  xoxo// Elena


Nyår?



Så är det Nyår om sådär nåra veckor! Får så himla mycket olika bud vet inte alls vad jag ska göra. Hemma fest? Klubba? Familj? Kompisar? tänk så många som vill fira med en :D frågan är bara vad man ska planera innan det blir för sent. Ge gärna tips på hur man kan fira nyår nu när man är 18! :) pöss // Elena

Kallt? Drick Varmt!

Jag älskar att drick varmt när det kallt. Favorit är såklart varmchoklad och chai te. Båda är såklart lätta att göra hemma men tänkte ge ett litet tips på chaithét.

1. Köp chai te finns på ica, willy m.m
2. Fixa vattnet stoppa i påsen och låt dra ganska länge
3. Ta ut påsen, häll i lite kanel (bra för matsmältningen)
4. Häll i lite kardemuma
5. Häll i lite ingefära
6. Skvätt mjölk
7. Vill du ha det lite sötare häll i en droppe sirap :)

xoxo// Elena

Vadå blek?

Jag är en av de som hatar att vara blek. Men tänker då fan inte betala för solarium när ingen ser min kropp. Så jag kör på solpuder. Kanske inte alltid ser så naturligt ut, So what? Jag är iallafall inte blek :) Folk ser ju inte så mycket mer än ansiktet på vintern när man går i stora jackor och har halsduken runt halsen. Kostar inte särkilt mycket heller för den delen. Inte mer än att sola solarium i 30 min i alla fall!


...?

Tja tja! sitter hemma nu efter en dag på stan, mycket trevligt.
blev mycket skratt och knas :D. aja sitter nu framför tv och tittar på PH spännande spännande. har faktsikt inte hänt så mycket mer idag. en ganska lugn men ändå rolig dag.

nu ska jag gå och mysa med min lilla stora katt.

kram kram 
//Monique <3

Julklapp

Som sagt är det snart Jul då. Vad hör inte till julen om julklappar. Det ska köpas och det ska önskas. Bara jag som får känslan att de blir dyrare för varje år? men men har du dålig fantasi så ska jag ge lite tips!

1. Parfym (Funkar för alla)
2. Presentkort (Uppskattas alltid)
3. Skönhetsprodukter (Tråkigt att köpa själv)
4. Ipod från den senaste generationen (Funkar för de flesta)
5. Spa-upplevelse (Funkar för de flesta)

Gör själv.

hej hej! tänkte passa på att skriva om hur du kan gör din egna ansiktspeeling eftersom att Elena skrev ett inlägg om ansiktsmask under.

du behöver ba 3 ingredienser och de e

1. grönt te

2. Honung

3. strösocker

jag vet del låter lite konstigt att man ska ha det på huden men det funkar suuuper bra! tycker jag iallafall.

börja med att koka vatten du behöver inte så mycket vi säger att du tar ett kryddmått vatten kanske lite mer men ba lite, i ett glas t.ex. sen lägger du i tepåsen en stund. i det har du sen en matsked honung, låt den smälta i vattnet. Låt vattenblandningen svalna innan du har i sockret. man behöver ganska mycket socker säg 1 dl typ och sen e det ba att skrubba ansiktet.

lycka till!

kram // Monique <3

Ansiktsmask

Måste bara tipsa om dålig hy eller ej använd ansiktsmask det hjälper mer än vad man tror. Jag försöker att använda en varje vecka för att hålla hyn ren och mjuk. Jag använder oftast de från kicks, de är bra och inte alls dyra 3st för 40kr. Här är en av mina favoriter från kicks.

xoxo// Elena

H&M Lanvin



Satt och tänte på alla de kläder från hm Lanvin. Är dem inte lite överdrivna? liksom när ska man använda dem?
jag skulle iallafall inte köpa nån av dem, fast de verkar ganska populära.  aja alla tycker väl olika antar jag.
skulle ni kunna tänka er att ha på er nåt från HM Lanvin? och när?

kram // Monique <3

Skansen


 

Heldag på skansen idag med mina andra halva Monique och våra mödrar. Vi gick runt och glodde lite blev massa gott som brända mandlar, munkar och lussebullar. Förutom allt det så vann jag och mammsen 2 Kg marabou choklad inte illa!


Bio



hej hej! kom precis hem från att ha varit på bio. Har sett filmen Piranha 3D. Den söög verklingen, super dålig film helt enkelt. tråkigt hade förväntat mig något bättre men men. var ute på stan lite och tittade på kläder asså det finns så sjukt mycket man vill ha, finns så mycket fina saker. 
Det har varit en lång dag men det e äntligen fredag!!! :D så nu ska jag gå och mysa under en varm filt och titta på en BRA film :P 

Kram //Monique <3  


Daneil Adams- Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Problem!

Dagens I-land problem då, vet ej vad jag ska köpa för skor till vintern. Jag tycker de flesta går med höstskor men det kanske är det man ska gå i? Vill ha ett par varma, sköna och helst snygga skor. Ge gärna tips!

grattis lillbrorsan!



GRATTIS 16 ÅR! <3

Kesha- Blow


RSS 2.0